Paul Knieriem

Paul Knieriem studeerde in 2007 af aan de Regieopleiding, Amsterdam. Sinds die tijd is hij werkzaam als freelance theaterregisseur. Hij regisseerde o.a. bij Circus Treurdier, het Lab, Via Rudolphi, de Parade, Suburbia, Zeelandia en Bellevue lunchtheater. Vanaf 2012 is hij naast zijn freelance praktijk als regisseur vast verbonden aan de Toneelschuur (Haarlem) en jeugdtheatergezelschap de Toneelmakerij (Amsterdam).

Voor #4 Unfolding Frogs Knieriem regisseerde voor Sjoerd Meijer in de monologen die Rob de Graaf schreef.

Paul Knieriem graduated as in 2007 from the Amsterdam School of the Arts. Since then he has been working as a freelance theatre director for a host of different Dutch companies. From 2012 on he also has an appointment with de Toneelschuur in Haarlem and youth theatre company de Toneelmakerij (Amsterdam).

For #4 Unfolding Frogs Knieriem directed Sjoerd Meijer in the monologues Rob de Graaf wrote.