Heather Ware

Heather Ware danst sinds 2003 bij LeineRoebana. Ze is opgeleid in Canada (Royal Winnipeg Ballet School en Toronto Dance Theatre) en aan de Rotterdamse Dansacademie. Ze werkte met choreografen als Johnny Schoofs, Celia Grannum en Jennifer Hanna. Voor haar rol in 172 suggesties aan een lichaam van LeineRoebana kreeg ze de Zwaan voor meest indrukwekkende dansprestatie 2010. Heather Ware is vaste danser bij LeineRoebana.

Heather Ware has been dancing with LeineRoebana since 2003. She was educated in Canada (Royal Winnipeg Ballet School and Toronto Dance Theatre) and the Rotterdam Dance Academy. She worked with choreographers Johnny Schoofs, Celia Grannum end Jennifer Hanna. For her part in 172 suggesties aan een lichaam she was awarded the Zwaan (swan) for the most impressive dance achievement 2010. Heather Ware is part of the LeineRoebana group.