Sachi Miyachi

Sachi Miyachi studeerde van 1997 tot 2001 Kunst en Antropologie aan de faculteit Humaniora van de Wako universiteit in Tokyo. Onder andere verdiepte zij zich in rituelen in het dagelijks leven in Japan. Vervolgens kwam ze naar Nederland om te studeren aan de afdeling Audiovisueel van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, waar ze afstudeerde in 2007, om meteen verder te werken aan het Sandberg Instituut, de postdoc-opleiding die aan de Rietveld is verbonden. Ze won in 2008 de AIAS Prize of Honour, een prijs van de Alliance of Independent Art Schools. Sinds ze van het Sandberg afstudeerde in 2009 heeft ze aan verscheidene exposities meegedaan, waaronder Beeld Hal Werk in Amsterdam, een overzicht van na-oorlogse Nederlandse sculptuur. Ook droeg ze in 2008 bij aan ‘Ontferm U‘, het eerste multidisciplinaire project van Elena Beelaerts, een wandelende tentoonstelling.

Sachi Miyachi studied from 1997 till 2001 at the Art and Anthropology departments in the faculty of the Humanities at Wako University in Tokyo. Among other things she researched the rituals of Japanese daily life.
After that she came to the Netherlands to study at the Audiovisual department of the Gerrit Rietveld Academy in Amsterdam, where she graduated in 2007, only to continue het studies at the Sandberg Institute, the Masters of the Gerrit Rietveld Academy. In 2008 she won the AIAS Prize of Honor, an award given by the Alliance of Independent Art Schools. Since graduating from the Sandberg in 2009 she partook in several exhibitions, like Beeld Hal Werk in Amsterdam, 2010, a survey of Dutch post war sculpture. She also contributed to ‘Ontferm U‘, Elena Beelaerts’ first multidisciplinary project, a walking exhibition.