Sanne van Hek

Na het Amsterdams Conservatorium studeerde Sanne van Hek dankzij de prestigieuze ‘Talent Scholarship 2005’ van de Nuffic aan de Manhattan School Of Music in New York. Haar unieke benadering van de trompet trok de aandacht van veel musici in de meer vernieuwende hoeken van de jazz en andere geïnproviseerde muziek. Ze concentreert zich nu op het schrijven van muziek en haar sextet ‘Network of Stoppages’. Ze speelde met een waaier van Europese en Nederlandse beroemdheden.

After the Amsterdam Conservatory Sanne van Hek studied at the Manhattan School Of Music in New York thanks to the prestigious ‘Talent Scholarship’ of the Nuffic in 2005.
Her unique approach to the trumpet attracted the attention of many musicians in the more innovative field of jazz and other improvised music. Sanne currently focusses on writing music and her sextet ‘Network of Stoppages’. She played with a host of European and Dutch celebrities in the field.

foto draaiomjeoren.blogspot.com